Ga naar de inhoud
Kaas in de Keuken
  • Cursus
    • Module 1
    • Module 2
    • Module 3
    • Cursusdata en kosten
    • Algemene voorwaarden
  • Workshops
  • Over Minke
  • Tips&Tricks
  • Links
  • Contact

standyoghurt

10 maart 2017 door admin

Als je standyoghurt maakt, doe die dan in een pot met wijde opening en niet in een fles.
Standyoghurt laat zich nauwelijks schenken…!

Categorieën Tips&Tricks
Vorig bericht
maten en gewichten

Laat hier een reactie achter

*
*
*

Reacties van cursisten

Hoi lieve Minke, het kaasje was de lekkerste jonge kaas die ik ooit gegeten heb gisteren. – Donna

Echt een nieuwe hobby ontdekt. En yoghurt en kwark maken is zó makkelijk. – Marleen

Ik heb gister genoten van de cursus. Vanmorgen heerlijke verse boter op mijn brood. – Peter

Het lijkt wel toveren! – Helena

Leuk, leerzaam en gezellig – Floris

 

Facebook
Facebook
fb-share-icon
Twitter
Follow Me
Tweet
© 2023 Kaas in de Keuken • Gebouwd met GeneratePress